Restoran Žica     Tehnike: HTML/CSS - jQuery

Usluge

Usluge

 

Izrada i dizajn sajtova (PHP/HTML)

HTML/CSS

      PHP, Hipertext Preprocessor (rekurzivna skraćenica, prvobitno Personal Home Page) je scripting jezik opšte namene koji je prvobitno dizajniran za web razvoj kreiranja dinamičkih web stranica. U tu svrhu, PHP kod je ugrađen u HTML izvorni dokument i tumači se od strane web servera sa PHP procesor modulom koji generiše stranicu dokumenta. On takođe može da funkcioniše kao grafička aplikacija ali kao što smo već gore napomenuli osnovna namena mu je kreiranje dinamičkih web prezentacija.

      HTML, što je skraćenica za Hipertekt Markup Language, je dominantan programski jezik u izradi i osnovni gradivni blok web stranica. Ovim jezikom se mogu kreirati jednostavne, pregledne i profesionalne web strane koje će zadovoljiti visoke kriterijume kvaliteta. HTML se može kombinovati sa drugim programskim jezicima kao što su javascript, php, flash itd, što mu poboljšava vizuelne efekte i funkcije.

      Naš dizajn tim vam nudi kvalitetnu izradu PHP/HTML web sajtova prema vašim specifikacijama i željama. Cene za izradu ovih sajtova nisu unapred određene i one zavise od sadžaja koji želite da imate na vašim sajtovima. Za info o cenama i svemu ostalom što vas zanima u vezi ovih sajtova kontaktirajte naše dizajn odeljenje preko Kontakt stranice.

 

Izrada i dizajn sajtova, animacije

(FLASH)

FLASH

      Adobe flash (ranije Macromedia Flash) je multimedijalna platforma koja je popularna za dodavanje animacija i interaktivnosti na web stranama. Mi vam nudimo kompletan dizajn vaše stranice u flashu, potpunu interaktivnost, odlične vizuelne i zvučne efekte prema vašim zahtevima. Takođe vam možemo ponuditi izradu pojedinačnih animacija shodno vašim potrebama. Cene za ovaj tip dizajna nisu unapred određene, za više informacija o cenama i svemu ostalom što vas zanima u vezi flasha kontaktirajte naše odeljenje preko Kontakt stranice.

 

Forum dizajn (Sve vrste foruma)

PHP

      Internet forum, ili Message Board je tip sajta namenjen online diskusijama gde posetioci mogu da razgovaraju putem tekstualnih poruka. Forum je hijerarhijske strukture, može da sadrži više kategorija, svaka kategorija više foruma, od kojih svaki može da ima neograničeno tema i podforuma. Mi vam nudimo izradu svih platform foruma smf, phpbb3, mybb, vbulletin, ipboard i druge. Cene za izradu foruma nisu unapred određene, za više informacija o cenama i svemu ostalom što vas zanima u vezi foruma kontaktirajte naše odeljenje preko Kontakt stranice.

 

Izrada i dizajn CMS portala

(Joomla/Wordpress)

WordPress/Joomla

      CMS tip sajtova (Content management system) omogućava vam da kontrolišete i upravljate sadržajem na vašem sajtu - bez tehničke obuke. Koristeći ovaj jednostavan sistem možete vrlo lako dodavati, brisati slike i uređivanje tekst na vašim stranicama. Šta više naš dizajn tim vam daje mogućnost da imate profesionalno dizajniran CMS web sajt po vrlo povoljnim cenama! Nudimo vam izradu vaših portala u Joomla i Wordpress platformama. Cene za izradu CMS portala nisu unapred određene, za više informacija o cenama i drugom što vas zanima kontaktirajte naše odeljenje preko Kontakt stranice.

 

Graficki dizajn

Dizajn

UnlimiteDesign tim vam nudi jako kvalitetnu izradu grafičkih dizajn elemenata koji su vam neophodni. Kroz rad u Photoshop-u, Corelu i drugim dizajn alatima možemo vam kreirati sve što želite: logotip (logo), banere, reklamne postere, header, signature, userbar, visit kartice, flajere, kataloge itd. Cene za grafički dizajn nisu unapred određene, za informacije o cenama i svemu ostalom što vas zanima kontaktirajte naše dizajn odeljenje preko Kontakt stranice.